Aby ste mali lepšiu predstavu, čo pre Vás vieme urobiť.
Najobľúbenejší a klientmi najviac objednávaný typ produktu. Zrejme preto, že zistili, že najväčším ťahákom každej reštaurácie je jej ponuka, sezónnosť a čerstvé suroviny. Doprajte vašim hosťom to, čo práve chcú a ponúknite im sezónne špeciality. Náklady na výrobu sú skresané tak, aby sa vám takáto ponuka oplatila vymeniť niekoľko krát v roku.
Výnimočnosť a marketingová sila sezónnych špecialít spočíva v:
– ideálny rozsah (štandardne 8,12 a 16 strán, odporúčame 6-10 jedál)
– ideálne rozmery
– menšia náročnosť prípravy v porovanní s jedálnym lístkom, s tým súvisiace rýchlejšie spracovanie a dodanie
– nízka náročnosť na suroviny
– nízka obstarávacia cena
– žiarivá kvalita
– vysoká príťažlivosť pre hostí
Pripravíme pozadie, nastajlujeme, nafotíme. Graficky spracujeme, preložíme, pripravíme na tlač. Vytlačíme a pomôžeme spropagovať. To všetko s dôrazom na ekonomickosť a efektivitu vynaložených prostriedkov.
Jarné a pôstne špeciality, jarné šaláty, letné šaláty, kačacie a husacie hody, špeciality z teľacieho mäsa a burgery sú najobľúbenejšími námetmi na sezónne špeciality našich klientov.
Takéto menu nenahradí základný jedálny lístok, vie však veľmi pomôcť. Výhodou je, že ho viete získať za zlomok ceny celého jedálneho lístku a môžete ho tak častejšie meniť.